Prins Erik I van de Bokkeriejers

Plaats een reactie

Afgelopen zaterdagavond tijdens het wederom zeer gezellige Boorebâl is Erik Koppen uitgeroepen tot Prins Erik 1e van De Bokkeriejers uit Tungelroy.

De 47 jarige prins is woonachtig aan ’t Tuurke aan de rand van Tungelroy. Prins Erik heerst samen met zijn broer Ludo over de akkers van Tungelroy en zorgt elke dag goed voor zijn varkens. Als trotse vader van Sten en Lars speelt hij in zijn vrije tijd graag buiten met de jongens. Hij is getrouwd met Inge Lenders-Koppen die dit jaar 22 jaar actief is bij de Beareliejers. Een speciaal biertje of een ritje op de motor slaat Erik niet snel af.

Naast Erik staat zijn beste vriend en oud lid van de raad van elf, Ronald Nijs als adjudant klaar om hem zo goed mogelijk te helpen tijdens het komende seizoen. Erik heeft de laatste jaren veel energie gestoken in de raad van elf, net afscheid genomen en direct terug als prins.

Prins Erik heeft de orde van Ut Trèkterke ingesteld, dit gezien zijn werk als enthousiaste boer. Het motto van Prins Erik 1e klinkt dan ook logischerwijs: Fieëste wie de Bieëste

16 februari is er in MFA Kimpeveld gelegenheid tot felicitatie tijdens de prinsenreceptie welke om 14.11 van start gaat.

Meer informatie: www.debokkeriejers.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie