Gezellige eerste editie koppelwedstijd

Plaats een reactie

Om het (turn)jaar 2019 af te sluiten en tevens stil te staan bij de fijne samenwerking tussen de dames turnvereniging Jan van Weert en de heren turnvereniging Tensor Turnen Weert was er op zaterdag 28 december de eerste editie van een koppelwedstrijd met beide verenigingen georganiseerd. Deze feestelijk wedstrijd vond plaats in de eigen turnhal van beide verenigingen, turnhal De Kazerne in Weert.

Tijdens de wedstrijd gingen 17 teams, elk bestaande uit 2 vrouwen/meisjes en 1 man/jongen, met elkaar de strijd aan voor de ereplaatsen. Elke vrouw/meisje turnde 2 toestellen en elke man/jongen turnde tevens 2 toestellen. Plezier stond natuurlijk voorop maar de fanatieke turnsters en turners gingen natuurlijk ook allemaal voor het eremetaal.

Het was een genot om naar te kijken, iedereen leefde met elkaar mee en moedigde elkaar aan. Dit is wat sporten moet zijn, samen plezier maken, groot en klein, met de gezonde gedreven drive om te presteren binnen ieders kunnen. Het plezier straalde van de wedstrijd af en elk team ging er volledig voor.

Het geweldige publiek zorgde telkens weer voor een formidabel applaus. De turnsters en turners konden hierdoor steeds weer net dat extraatje eruit persen om hun prestatie nog mooier te maken, dit was een genot om naar te kijken. Meer dan 300 aanwezigen kwamen ogen tekort om alles te volgen.

Deze bijzondere wedstrijd, georganiseerd door beide verenigingen, was uniek in haar soort en zeker voor herhaling vatbaar. Na afloop was er nog een gezellig samenzijn met een lekker buffet, daarna was er nog tijd om onder het genot van een drankje na te kletsen en de wedstrijd nog eens de revue te laten passeren.

Via deze weg wil de organisatie nogmaals iedereen bedanken die op enige wijze heeft bijgedragen aan deze mooie dag.

Uitslagen

Onderbouw
Goud voor team “de Turntalenten”: Linn Kremers, Sofia de Bruijn, Rune Faber

Zilver voor team “Turn Mix”: Jilke Verbeter, Puck Koppen, Milan Beek

Brons voor team De foute kersttruien“: Nouk Weijers, Iris Brunenberg, Pim Kirkels

Bovenbouw
Goud voor team “De grote vriendelijke reuzen”: Meike Hulleman, Simone Jenniskens, Don Lamers

Zilver voor team “De gymtasten”: Annebel Heijmans, Fenne Krikke, Jasper Versantvoort

Brons voor team “Christmasteam”: Brechtje Vanderfeesten, Maudi Caris, Kaj Peek

Fotocredits: Harry Schlatmann
[nggallery id=’8838′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie