Meeloopdagen voortgezet onderwijs

Foto via: LVO

Binnenkort maken alle groep 8-leerlingen met hun ouders/verzorgers en leerkrachten op de basisschool een keuze voor een vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs. Een grote stap en belangrijke beslissing! Daarom nodigen Het Kwadrant, de Philips van Horne, Het College Weert én het BRAVO! College alle groep 8-leerlingen uit voor een meeloopmiddag. Zij kunnen dan kennismaken met de school van hun keuze. De meeloopmiddagen vinden plaats op woensdag 12 en woensdag 19 februari 2020.

Programma

Alle leerlingen groep 8 hebben via hun basisschool een uitnodigingsbrief ontvangen. Inschrijven voor een meeloopmiddag kan tot 9 februari via het aanmeldformulier op www.lvo-weert.nl. Leerlingen zijn beide middagen welkom, maar kunnen per middag slechts één school bezoeken. Per school wordt op beide middagen hetzelfde programma aangeboden.

Praktijkonderwijs

Het Praktijkonderwijs op Het Kwadrant neemt niet deel aan de meeloopmiddagen. Indien ouders of leerlingen i.v.m. een (mogelijke) aanmelding meer informatie wensen over PRO (Praktijkonderwijs), dan kunnen zij contact opnemen met mevrouw Geelen via het algemene nummer van Het Kwadrant.

De aanmelddagen om je officieel in te schrijven bij de school van jouw keuze zijn maandag 9 en dinsdag 10 maart 2020.