Bestuurder vlucht na crash met auto

Update – (Foto’s/video) Op de Heltenbosdijk in Altweerterheide heeft donderdagavond een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

Een auto was, ter hoogte van de Wallenweg, uit de bocht gevlogen en tegen een boom gebotst. Toen de hulpdiensten arriveerden was de bestuurder in geen velden of wegen meer te bekennen. De politie en brandweer zoeken met warmtebeeldcamera’s de omgeving af.

Gezien de schade moet de bestuurder verwondingen hebben opgelopen. Mogelijk zat er ook nog een bijrijder in de auto. Vooralsnog is er nog niemand aangetroffen en is de politie bezig met het onderzoek. Ook de kentekenplaten zijn zoek.

Update

De bestuurder van de auto heeft zich telefonisch gemeld bij de politie, zo bevestigt een woordvoerder van de politie. De betrokkene moet zich nog op het bureau melden. De auto was niet gestolen. Waarom de kentekenplaten ontbraken is nog onbekend.

Video via Youtube

https://youtu.be/nXJFhRwYBVY

[nggallery id=’8889′]