Op zaterdag 15 februari 2020 is het weer zo ver. Kepel Gootgemootj verzorgt een gezellige vastelaovendjmiddig onder de noemer ‘‘ne Verzörgdje middig’ voor 6 verzorgingstehuizen in Weert met medewerking van bekende Weerter artiesten.

Vanaf 14.30 uur gaat een muziekcarrousel van start waarbij om de beurt Woonzorgcentrum Nedermazehof, Verpleeghuis St. Martinus, Zorgcentrum Ververshof, Woonzorgcentrum Zuyderborgh, Zorgcentrum Hieronymus en Woonzorgcentrum Hushoven door de artiesten worden bezocht.

De bewoners wordt een heerlijke middag gepresenteerd. Uiteraard mogen ze mee doen, ze kunnen zingen, dansen en zelfs de polonaise lopen. Aan deze muzikale middag werken de volgende artiesten mee: Berke Donkers, Erik Fikken, Ivonne Hendrix en Co, Leonie Linsen en Irene Kunnen, Stefan Wolter, Kepel Um te Bäöke en Kepel Gootgemootj.

Dankzij inzet van vele vrijwilligers, waaronder chauffeurs en begeleiders die allen belangeloos dit geweldige initiatief steunen en sponsoring van o.a. gemeente Weert (burgerinitiatief) en Wonen Limburg is het Kepel Gootgemootj gelukt om voor de ouderen van Weert, samen met hun familie en vrienden, de vastealovendj in Hoês te halen.