Getuigen mishandeling gezocht

Op dinsdag 14 januari 2020 heeft omstreeks 14.30 uur een mishandeling van een taxichauffeur plaatsgevonden ter hoogte van Zorgcentrum St. Martinus aan de Vogelsbleek in Weert. De politie is op zoek naar getuigen, zo melden ze vandaag via Facebook.

Het slachtoffer raakte gewond en de politie komt graag in contact met belangrijke getuigen. De identiteit van de verdachte is inmiddels bij de politie bekend. Om het onderzoek te kunnen afronden spreken ze ook graag met enkele belangrijke getuigen van deze mishandeling.

Er zouden namelijk meerdere getuigen zijn geweest van het incident, waaronder een man die de taxichauffeur in de taxi heeft geholpen. Ben jij deze man, of een van de andere getuigen, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van nummer 2020012646.