Sfeerimpressie Muziek bij de Buren

(Foto’s) Zondag werd voor de eerste keer ‘Muziek bij de Buren’ georganiseerd in Weert.

In 17 huiskamers in Weert konden bezoekers genieten van een kopje koffie en live-muziek. Het programma van Muziek bij de Buren Weert bood een scala aan lokale en regionale muzikanten die in diverse huiskamers verspreid over de stad speelden. Muziekstijlen waren zeer divers.

Muziek bij de Buren is gestart zodat muzikanten nieuw publiek ontmoeten en inwoners elkaar beter leren kennen. Dankzij social media staat iedereen constant in contact met de hele wereld, maar vaak kennen we onze eigen buren niet eens. Daar wil Muziek bij de Buren verandering in brengen. Door de intieme setting van de huiskamers ontstaat persoonlijk contact tussen de muzikant, de huiseigenaar en de bezoekers.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel en Ambiance Events).