Zwaargewonde bij ongeval in Heel

Heel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn in de nacht van zondag op maandag rond 3.30 uur gealarmeerd voor een zwaar verkeersongeval in Heel, nabij de Boschmolenplas.

Op de Schutteheide was een auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De klap was zo zwaar dat de bestuurder door de brandweer uit het zwaar beschadigde voertuig moest worden bevrijd. Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische bijstand.

Met hydraulisch gereedschap knipte de brandweer het dak van de auto af zodat de hulpverleners het slachtoffer konden bevrijden. De man is vervolgens in het bijzijn van een trauma-arts behandeld en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De toedracht van het eenzijdige verkeersongeval is onbekend.

Video via Youtube

https://youtu.be/Zv846OJn6CY