Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A2. Hierdoor is van vrijdag 20 maart 21.00 uur tot maandag 23 maart 2020 05.00 uur de A2 afgesloten vanaf knooppunt Leenderheide tot en met afrit (40) Kelpen-Oler in de richting van Maastricht.

Tijdens deze werkzaamheden zijn de tussenliggende op- en afritten evenals de parkeerplaatsen gelegen aan de snelweg A2 richting Maastricht ook afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. In het weekend van 1 tot 4 mei 2020 worden er opnieuw geplande werkzaamheden uitgevoerd aan de A2 op hetzelfde traject.

Afsluitingen snelweg A2

Op de A2 vanaf knooppunt Leenderheide tot en met afrit (40) Kelpen-Oler in de richting van Maastricht gelden van vrijdag 20 maart 21.00 uur tot maandag 23 maart 05.00 uur de volgende afsluitingen:

– op- en afrit (34) Valkenswaard
– oprit (35) Leende
– parkeerplaats/verzorgingsplaats ’t Haasje
– op- en afrit (36) Maarheeze
– op- en afrit (37) Budel
– afrit naar Eindhovenseweg
– op- en afrit (38) Weert-Noord
– op- en afrit (39) Nederweert
– parkeerplaats/verzorgingsplaats Roevenpeel
– afrit (40) Kelpen-Oler

Let op: voor het lokale verkeer is oprit 39 Nederweert weer open vanaf zondag 22 maart 07.00 uur.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie: https://werkzaamheden.rijkswaterstaat.nl/.