Oogcafé Weert op 12 maart

Foto: Ralph Renierkens

Het voorjaar dient zich weer aan en onze aandacht gaat de komende periode weer uit naar de uitlopende natuur. Veel activiteit en speelsheid gericht op spel en beweging in de buitenlucht dus. Alleen wat als je niet zo vlot ter been bent of bezocht wordt door een virus zoals corona.

Dan is het fijn als je een beetje de weg weet in het aanbod van digitale spelletjes. Die vaak voor blinden en slechtzienden ook een uitkomst zijn om zichzelf te amuseren. Want veel spellen zijn audio ondersteund. Wat de beleving een stuk toegankelijker maakt.

De digitale ondersteuner Ralph Renierkens heeft dus de mogelijkheden in kaart gebracht en zal een aantal voorbeelden tonen in ons Oogcafé Weert op donderdag 12 maart a.s. Voor familieleden en mantelzorgers dus ook een uitstekend thema om hun kennis mee aan te vullen. Je kunt immers niet altijd voor amusement en fysieke ondersteuning zorgen. Of eindeloos wandelen gaan!

Je bent van harte welkom vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur in Buurthuis Fatima, Nieuwstraat 11 te Weert. Neem je gezellige babbel mee want je krijgt volop de ruimte om wat bij kletsen.

De koffie en thee staan weer klaar. Mocht je vragen hebben! John Snijkers van Oogvereniging Limburg beantwoord nog steeds alle vragen op mobiel nummer 0620248377.