Automobilist rijdt door na aanrijding

Update – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag rond 10.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Stationsplein in Weert.

Een man fietste vanuit de Stationstunnel, met de bocht mee, richting de Parallelweg. Een auto die rechts afsloeg richting het Stationsplein botste met de fietser. De fietser kwam ten val. De automobilist besloot om door te rijden en het slachtoffer achter te laten.

Gelukkig waren er behulpzame getuigen. Het slachtoffer werd door de getuigen weer op de been geholpen en ze waarschuwden de hulpdiensten. De fietser is in een ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft van meerdere getuigen een verklaring opgenomen en is op zoek naar de doorrijder.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen. De aanrijding is veroorzaakt door een bestuurder in een mat grijze Seat. Echter het kenteken in nog onbekend. Er zijn de buurt camera’s aanwezig, maar deze hebben in verband met de AVG geen beelden opgeslagen. Ben je getuige geweest van het ongeval, of heb je de grijze Seat op de dashcam vastgelegd? Bel dan met de politie Weert via 0900-8844 of anoniem via M: 0800-7000.