De Notenwinkel Weert naar Langstraat

(Foto’s) De Notenwinkel Weert is verhuisd van de Muntpassage naar de Langstraat. Vandaag gingen de deuren open van de nieuwe vestiging.

De Notenwinkel is al een jarenlang begrip in Weert. Nu was de tijd daar om een nieuwe weg in te slaan en te verhuizen naar winkelstraat Langstraat. Naast het nieuwe pand is er eigenlijk weinig veranderd. Hetzelfde team onder leiding van Esma zal weer vol enthousiasme voor je klaar staan.

In de Notenwinkel Weert kun niet alleen maar noten verkrijgen, maar ook o.a. zuidvruchten, superfood, koffie, thee, honing, geschenken en natuurlijk Leonidas bonbons. De komende dagen kun je voordeling kennis maken met het nieuwe onderkomen. Van donderdag 5 maart t/m zaterdag 7 maart krijg je 10% korting bij besteding van minimaal 5 euro.

Meer informatie: https://www.facebook.com/pg/Denotenwinkelweert.