Lessen Citaverde op 16 maart vervallen

Algemeen Corona Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Maandag 16 maart vervallen alle lessen in het VMBO en MBO BOL en BBL bij CITAVERDE College in Horst, Nederweert, Roermond en Heerlen. Er is dus geen regulier lesprogramma op school. De docenten benutten deze dag ter voorbereiding op afstandsonderwijs.

Voor alle examenkandidaten die morgen toetsen en examens gepland hebben, geldt het volgende: Vooralsnog gaan alle toetsen en examens voor het VMBO leerjaar 4 door, tenzij de overheid zondag anders beslist. Indien de overheid zondag beslist dat de schoolgebouwen dicht moeten, dan word je maandag door je docent geïnformeerd via Fronter of per e-mail.

MBO-studenten die morgen stage zouden lopen, gaan morgen naar hun stagebedrijf als ze daar nog welkom zijn. Anders blijven zij thuis (bijvoorbeeld als het bedrijf sluit of als het bedrijf je vraagt om thuis te blijven).

Update: naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen zullen alle scholen sluiten de komende periode.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie