De Zonnebloem steekt zorgmedewerkers hart onder de riem

Algemeen Corona Weert Reageer 1 min. leestijd

Op donderdag 11 februari heeft de Zonnebloem afdeling Weert de zorgmedewerkers van zorgcentrum Martinus verrast met een heerlijke attentie. Met deze attentie wil de Zonnebloem de zorgmedewerkers bedanken voor hun extra inzet in deze tijd.

De attenties bestaan uit 80 doosjes ‘Celebrations’. Natascha Laarhoven, welzijnscoach van zorgcentrum Martinus, heeft namens de zorgmedewerkers de 80 doosjes in ontvangst genomen.  Ook de gasten van de Zonnebloem afdeling Weert hebben in het kader van Valentijnsdag een presentje mogen ontvangen.

Met een enthousiaste groep vrijwilligers zet de Zonnebloem afdeling Weert zich op vele manieren in voor Mensen met een lichamelijke beperking die nog zelfstandig wonen en thuiswonende ouderen die dreigen te vereenzamen.

Ze kunnen een bezoekvrijwilliger bieden om samen leuke dingen te doen en daarnaast worden er ook regelmatig andere activiteiten georganiseerd, die nu helaas zijn opgeschort maar hier hopen ze snel weer mee te beginnen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie