Condoleanceregister voor Daniëlle

Na een aantal dagen vermist te zijn geweest, is gisteren het lichaam van Daniëlle Coppen-Beckers gevonden. Daniëlle was docent bij RICK in Weert.

Na bijna anderhalve week zoeken is er met deze afschuwelijke afloop een eind gekomen aan alle onzekerheid. Het medeleven gaat uit naar haar gezin, haar familie, vrienden en kennissen. Maar ook naar haar collega’s en cursisten bij RICK.

Als RICK willen ze graag stilstaan bij het verlies van Daniëlle en het verdriet samen een plekje geven. Ze richten het bij RICK een gedenkplek in om Daniëlle te kunnen herdenken. Vanaf dinsdag 31 maart kunnen collega’s, cursisten, samenwerkingspartners en anderen binnen lopen. Dit kan deze en volgende week op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 15.00 uur.

RICK is open aan de achterkant van het pand. Ze vragen iedereen om gepaste afstand te houden van elkaar zodat we de maatregelen om verspreiding van Corona te beperken in acht kunnen nemen. Ook heeft RICK een online condoleanceregister geopend om zo de nabestaanden te steunen: http://www.condoleance.nl/17639/danielle–coppen-beckers.html.