Vrijwilligers richten triagetent SJG in

Plaats een reactie
Ingestuurde foto

(Foto’s) Bij het SJG in Weert wordt hard gewerkt om de triagetent klaar voor gebruik te maken. De afgelopen dagen zijn de tenten geplaatst en vandaag staken vrijwilligers de handen uit de mouwen voor de inrichting.

Artsen en verpleegkundigen onderzoeken in de triagetent straks met welke klachten patiënten naar het ziekenhuis komen en zorgen ervoor dat corona-positieve patiënten of patiënten met een verdenking op coronabesmetting ‘gescheiden’ worden van de andere patiëntenstroom. Dit alles natuurlijk om besmetting te voorkomen.

Voordat dit allemaal mogelijk is, moet de triagetent worden ingericht. Een aantal behulpzame Weertenaren staken vandaag de handen uit de mouwen om de tent in te richten. Mede dankzij deze hulp kan het SJG snel gebruik gaan maken van de triagetent.

Bekijk een ingestuurde bijdrage.
[nggallery id=’9121′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie