Vrijwilligerswerk, ik?

Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden die maandelijks van 9.30 tot 11.30 uur plaatsvindt bij Bibliocenter in Weert. De Walk&Talk van 18 maart heeft als thema ‘Vrijwilligerswerk, ik?’.

Elsa van den Goor en Simone de Back van Punt Welzijn vertellen over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Geen betaalde baan hebben kan een kantelpunt zijn om op een andere manier invulling te geven aan je tijd. Bijvoorbeeld door je vrijwillig in te zetten in je woonplaats of buurt. Hiervoor zijn veel mogelijkheden, maar je moet ze wel weten te vinden. Ben je eenmaal aan de slag met vrijwilligerswerk, dan kun je je cv aanvullen, nieuwe mensen leren kennen, je kennis en vaardigheden delen en vooral zinvol en leuk bezig zijn voor jezelf en voor een ander.

Wat is een Walk&Talk?

Elke derde woensdag van de maand is in de bibliotheek in Weert de maandelijkse Walk&Talk. Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Deze netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Je krijgt praktische tips van een gastspreker en je leert van de ervaringen van andere deelnemers. Of je helpt zelf iemand met jouw kennis. Ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij.

Deelname is gratis. Wel vragen ze om je van tevoren aan te melden www.bibliocenter.nl/walkentalk-1803.

Spreekuur loopbaanbegeleiding

Ook is er maandelijks een inloopspreekuur loopbaanbegeleiding bij Bibliocenter Weert. Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Misschien benut je je talenten niet optimaal of is de flow uit je werkleven en is het tijd voor verandering? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek?

Tijdens dit gratis spreekuur is Monique Christophe of Myra Fens als coach aanwezig voor advies. Het komende spreekuur vindt plaats op 20 maart van 11.00 tot 12.00 uur. Je bent van harte welkom bij Bilbiocenter Weert aan de Wilhelminasingel 250.