Iets doen voor een ander maakt jezelf blij

Ook incidenteel of tijdelijk vrijwilligerswerk is mogelijk

Foto via Depositphotos (Wavebreakmedia)

Cranendonck – Vrijwilligerswerk kost natuurlijk tijd in ieders spaarzame vrije tijd, maar van de andere kant brengt het je ook heel veel. Nieuwe contacten, nieuwe ervaringen en het inzetten van je eigen kwaliteiten.

Bij de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck zijn ze op zoek naar mensen met verschillende kwaliteiten en meer of minder tijd. Allerlei verschillende vragen komen aan bod bij de Vrijwillige Hulpdienst. Van kleine klusjes in en om het huis tot hulp bij het doen van de boodschappen en mensen bezoeken.

Dit vrijwilligerswerk kun je inplannen wanneer het je zelf uitkomt. Je kunt één keer per week, één keer per maand of een paar keer per jaar vrijwilligerswerk doen. Wat jouw vrijwilligerswerk dan is, hangt af van je interesses en kwaliteiten – dat mogen ook meerdere dingen zijn uiteraard. Zo kun je de ene week iemand helpen met de boodschappen en de andere week een schilderijtje aan de muur hangen. Kortom, alles is mogelijk.

Herken je je in de situatie dat je wel af en toe eens tijd over hebt? Wil je iets actiefs doen en daarmee iets betekenen voor een ander? Neem dan contact op met de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck via 06-10208470 of mail naar [email protected].