Auto tegen middengeleider A2

112 Algemeen Weert 3 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag rond 12.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In zuidelijke rijrichting was net voor afrit Nederweert / Kampershoek door onbekende oorzaak een auto tegen de middengeleider aan gebotst. De brandweer kwam ter plaatse voor een mogelijke technische bevrijding. Uiteindelijk kon de bestuurder op eigen kracht het voertuig verlaten. Het slachtoffer is ter plaatse nagekeken in een ambulance.

De auto raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept door een berger. Het verkeer op de A2 ondervond enige hinder van het ongeval. De overige weggebruikers mochten de ongevallocatie via de vluchtstrook passeren. Er ontstond een kleine file tot aan Weert-Noord.

[nggallery id=’9240′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties