Verhuizing Moonen Packaging

Plaats een reactie
Foto: nieuw onderkomen van Moonen Packaging

Het magazijn van Moonen Packaging is verhuisd van de Fahrenheitstraat in Weert naar de Oude Graaf op bedrijventerrein De Kempen in Weert. Ondanks de uitdagingen die de COVID-19 maatregelen met zich meebrengen, verloopt de verhuizing van Moonen Packaging volgens planning. Ruim 4 weken rijden 16 vrachtwagens van Thijs Logistiek op en neer. Er worden zo’n 450 pallets per dag verhuisd; totaal zo’n 6.000 per week. Deze week is het kantoor aan de beurt.

Het nieuwe pand heeft 1.761 m² kantoorruimte , 18.933 m² magazijnruimte en 1.443 m² mezzanine op een kavel ter grootte van 39.290 m². “Verhuizen was noodzakelijk. We waren uit ons jasje gegroeid. Daarnaast wilden we graag ook in onze huisvesting aan de slag met duurzaamheid. We hebben nu ruimte voor groei, zijn volledig gasloos en we hebben 6.600 zonnepanelen op het dak. Het is de bedoeling dat we in juni het certificaat ‘BREEAM Excellent’ in ontvangst mogen nemen,” aldus Roland van Bussel, COO van Moonen Packaging.

Militaire precisie

Een verhuizing plannen is zeer secuur werk. Er gingen maanden van voorbereiding aan vooraf. De goede voorbereiding is essentieel gebleken. De maatregelen rondom COVID-19 hebben daardoor weinig impact gehad. “Er kwamen wel extra uitdagingen. Wij beleveren vele supermarkten en er ontstond extra vraag naar verpakkingsmaterialen en hygiëne artikelen. We hebben dit in het team goed opgelost. Zo hebben klanten weinig hinder ondervonden van onze verhuizing. Dat is een top prestatie en ik ben dan ook trots op het team,” aldus Roland van Bussel.

Verhuizing van het kantoor

Deze week staat de verhuizing van het kantoor gepland. Daarnaast wordt ook het meubilair geleverd. “Het is voor ons nog steeds een mijlpaal, maar helaas vieren we dit niet. De meeste collega’s werken vanuit huis. Dit maakt het verhuizen aan de ene kant eenvoudig. De verhuizers lopen zo niet in de weg. Maar we kijken uit naar de dag dat iedereen met veel plezier en energie in het nieuwe pand aan de slag is,” aldus Roland van Bussel.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie