Kijkprogramma speciaal voor kinderen

Algemeen Corona Weert Reageer 2 min. leestijd

Inmiddels is het ook bij kinderen duidelijk dat er iets belangrijks gebeurt in de wereld. Scholen zijn dicht en het bezoek aan opa’s en oma’s kan even niet.

Speciaal voor kinderen maakten S-E-P Productions en Willem Hoeben van de Theaterkist een televisieserie. Met veel theater én een stukje educatie over het Coronavirus. Dit programma wordt integraal uitgezonden op Weert de Gekste, WeertFM TV en Nederweert24.

In deze serie gaan August Greene, Februus Greene en Tante Juliëtte op zoek naar diamanten op het landgoed van de familie Greene. Een verhaal met een tikkeltje magie maar ook educatie rondom maatregelen die worden genomen. Want ook op Havezate Groenhout, het landgoed van de familie Greene, blijft iedereen binnen. Waarom moeten we onze handen wassen en waarom toch die 1,5 meter afstand?

Na afloop van elke uitzending praat August met o.a. loco burgemeester Geert Gabriëls, iemand uit de ouderenzorg, een schooljuf en de bakker. Hij stelt hen vragen die kinderen bezighouden.

De eerste uitzending is op dinsdag 14 april, de laatste aflevering is op zondag 19 april. Start uitzending 19.00 uur.. Je kunt dit programma bekijken via de websites van Weert de Gekste en Nederweert24 en via het televisiekanaal van WeertFM TV. WeertFM vind je op kanaal 40 (Ziggo Weert), kanaal 36 (Ziggo Nederweert), op 1417 (KPN) en 2064 (overige aanbieders).

Bekijk de promo via Youtube

https://youtu.be/ed73aJEeSHY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie