Fresh Allstars bij Z@pp live op NPO3

Algemeen Corona Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto: Fresh Allstars bij Zapp Live (voor corona)

Op donderdag 9 april zijn de breakdancers van de Weerter breakdancegroep Fresh Allstars te zien bij Z@pp live op NPO3.

Dansers Lorenzo Caboni en Jasmijn Ras zullen hun beste moves gaan showen in een speciale setting. Danser Lorenzo (14, Nederweert) werd de laatste jaren meerdere malen Nederlands- en Wereldkampioen. Jasmijn Ras (12, Soerendonk) had succes in het tv programma Superkids, waar ze tot de finales wist te komen.

Deze keer zullen ze dit niet doen vanuit de studio in Hilversum maar vanuit huis. Vanwege het Coronavirus is het namelijk niet verantwoord om naar de studio te komen. Door middel van een Facetime verbinding zullen ze de battle met elkaar aangaan.

Tevens geeft trainer Raymon Truijen informatie over de ontstaansgeschiedenis van breakdance en uitleg over wat breakdancen is, wat is een battle en wat is er nu anders dan vroeger? Ben jij ook nieuwsgierig? Kijk dan morgen ook naar Z@pp Live. De Weerter breakdancers en coach zijn te zien in het derde blok dat vanaf 14:00 uur te zien is op NPO3.

Omdat breakdance in 2024 zal worden toegevoegd aan het programma van de Olympische Spelen in Parijs krijgt het de laatste tijd veel media aandacht. De Fresh Allstars zijn inmiddels voor de 7e keer te zien bij Z@pp live.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie