Mariakapel tijdens Pasen geopend

Vanwege de coronacrisis is de Mariakapel aan het St.-Raphaelpad (achter de Hema) gesloten. Vanaf morgen gaat de kapel weer open.

Nu ook de St. Martinuskerk slechts beperkt open is, wil het Broederschap Weert mensen graag toch in de gelegenheid stellen bij Maria een kaars op te steken en om te bidden voor steun in deze bijzondere tijd.

Het Broederschap Weert is blij dat ze met een aantal vrijwilligers hebben kunnen regelen dat de kapel toch bezocht kan worden. Ze zullen enige voorzorgen nemen ten behoeve van de veiligheid van bezoekers en de vrijwilligers.

Vanaf morgen 9 april (Witte Donderdag) tot en met maandag 13 april (2e Paasdag) zal de kapel geopend zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ook daarna willen ze graag de kapel geopend houden, dagelijks, of zoals gebruikelijk op zaterdagen, maar dat zal afhangen van de ervaringen de komende dagen.