Al 500 teams doen mee met Party Quiz

Algemeen Corona Weert Reageer 3 min. leestijd
Foto via: Facebookpagina Thuis voor de Buis Partyquiz

Al ruim 500 inschrijvingen heeft de organisatie van De Grote Thuis voor de Buis Partyquiz binnen. Ook de lokale ondernemers is dit niet ontgaan en melden zichzelf spontaan aan om iets te doen in de vorm van een leuke actie of prijsje voor de winnende teams.

Speciaal voor de Weerter editie, hebben ze niemand minder dan `special guest` Marc Op ’t Roodt weten vast te leggen. Hij zal ondersteuning bieden bij de algehele presentatie van de show! Wat ook heel tof is om te vermelden is, is dat Weert FM de show rechtstreeks via het tv-kanaal zal uitzenden. Uiteraard is de uitzending ook gewoon via de stream op de website van www.thuisvdbuis.nl te bekijken.

Live

Wat deze Partyquiz onderscheidt van andere quizzen, is dat het ‘live’ wordt uitgezonden, waardoor men ook interactief kan reageren middels een mobiele telefoon of tablet. Dit apparaat wordt namelijk jouw eigen quizcontroller. Dit wordt allemaal keurig uitgelegd in de vorm van een instructie brief, die de deelnemers, uiterlijk een uur voor aanvang van de show, ontvangen. Controleer regelmatig je spambox. Uit ervaring blijkt dat dergelijke mailtjes daarin worden geplaatst. Ook kan men foto’s appen die tijdens de uitzending voorbij komen. Dit levert vaak hilarische beelden op. De Partyquiz is toegankelijk voor het gehele gezin. Hoewel de quiz, voor een groot gedeelte uit algemene vragen bestaat, zijn er uiteraard ook lokale vragen verwerkt in de PartyQuiz.

Inschrijven

Nog niet ingeschreven? Aarzel niet en schrijf je direct in via www.thuisvdbuis.nl/weert. Na jouw inschrijving ontvang je een mail met daarin enkele instructies. Niets ontvangen? Controleer dan eerst even uw Spambox. Deelname aan deze editie is geheel gratis.

De hoofdregel

De initiatiefnemers mogen deze activiteit alleen organiseren als de volgende regels door iedereen in acht wordt genomen: neem je verantwoordelijkheid. Dat is de hoofdregel. Met een team wordt een gezin of clubje van maximaal drie personen bedoeld. Hierop zijn de prijzen ook op gebaseerd. Ze organiseren dit om jullie een leuke avond te bezorgen tijdens crisistijd maar wel volgens de huidige regels van onze overheid! Ga bij elkaar zitten op 1,5 meter afstand van elkaar.

Stel je omgeving en de organisatie hier niet in teleur. Het zou jammer zijn als dit soort evenementen straks ook van de radar verdwijnen door het niet houden aan deze regels. Ze rekenen op het enthousiasme van Weert en hopen iedereen virtueel te mogen begroeten tijdens “De Grote thuis voor de buis” PartyQuiz.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie