Prijzen voor winnaars PartyQuiz

(Foto’s) Op Koningsdag vond de Oranje Thuis voor de Buis PartyQuiz editie Cranendonck-Weert plaats. Maar liefst 876 teams hadden zich ingeschreven om weer een gezellig avondje te quizzen.

Hoewel meedoen belangrijker was dan winnen, werden er toch een aantal hele leuke prijzen weggegeven. De hoofdprijs, een 43” Philips tv, werd gewonnen door de familie Berckmans, uit de wijk Molenakker.

Naast de tv werden er ook andere leuke prijzen uitgereikt. Woensdagavond gingen in de SooS de deuren van de prijzenkast open. Naast de tv werden er ook tegoedbonnen, bierpakketten en vlaaien weggegeven. De prijzen werden beschikbaar gesteld door ondernemers uit Cranendonck en Weert. Uiteraard vond de uitreiking op gepast afstand plaats.

De organisatie heeft de smaak te pakken en zal nog verschillende quizzen organiseren in de regio. Ook wil men een speciale kindereditie gaan organiseren. Voor data van de volgende quizzen, houd de website https://www.thuisvdbuis.nl in de gaten.