Met je hart Weert deelt lunchtasjes uit

Ook in deze moeilijke periode, waarbij vooral de ouderen dubbel worden getroffen, zorgt de Stichting Met je Hart Weert, voor de eenzame ouderen.

“Dankzij onze ambassadeurs en sponsors kunnen we dit doen”, volgens Leonora Schouwenaars, oprichtster van de Stichting in Weert. “Normaal, hebben we één à twee keer per maand, per groep, een bijeenkomst. Dat kan zijn een lunch of een diner in een van de Weerter restaurants die ons een warm hart toedragen. Nu gaat dat niet, en brengen we daarom een tasje thuis”.

Vele ouderen hebben niemand, behalve de huisarts en nu, gelukkig sommige een goede buur. Met dank aan Kaas & Ko, Wiertzzz, Jos Poell, Bakkerij Vries en Van Melle hebben heeft de stichting een beetje blijdschap bij hun thuis kunnen brengen.

“Het is fijn om die lach weer te zien. We vragen dan ook alle Weerter horeca ondernemers bij wie we regelmatig komen, kijken of dat er nu iets gedaan kan worden ivm de komende paasdagen. En warme maaltijd aan huis of een paas verassing in de vorm van een tekening, kaart, of gewoon een donatie van paaseitjes.”, aldus Leonora.

Meer informatie: www.metjehart.nl/Weert