Video: Weert & Corona-deel 4

(Video) De coronacrisis beheerst nog altijd ons leven. In het SJG wordt nog altijd gewerkt om de coronapatiënten de beste zorg te bieden. Aan de mensen die nog gezond zij wordt nogmaals dringend gevraagd om binnen te blijven, ook al zijn de weersvoorspellingen gunstig voor dit Paasweekend.

In deze aflevering komen Gertjan Kamps van het SJG, loco-burgemeester Gabriëls van de gemeente Weert, Yvonne Smolenaers van Stichting Land van Horne, stadsbeiaardier Frank Steins en Wilma van Appeven, dochter van de 100-jarige Toke, aan het woord.

De onderwerpen die worden het besproken zijn het IC-afdeling in het SJG, spanningen in huishoudens, de milieustraat, het gemis van bezoek bij ouderen, de verzoeknummers die bij de stadsbeiaardier zijn ingestuurd en een woord van dank van de familie van de 100-jarige Toke. De belangrijkste boodschap blijft nog altijd: verslap niet, blijf zoveel mogelijk thuis.

Video via Youtube
https://youtu.be/MoqOrl34Ew4

Video i.s.m. M-art Media Productions | Voice-over door Ricardo Ras.