Aardbeien Drive-in verplaatst

Plaats een reactie

Update 27 april – (Foto’s) Premier Rutte vroeg aan Nederland om alvast na te denken over de toekomst van de 1,5 metersamenleving. We moeten er rekening mee gaan houden dat dit het ‘nieuwe normaal’ gaat worden.

Bij supermarkten en winkels zoals bouwmarkten en warenhuizen vinden steeds meer aanpassingen plaats. Maar er ontstaan ook nieuwe initiatieven. Een opvallend nieuw initiatief is de Aardbeien Drive-in. Deze is voor komend paasweekend ingericht op de parkeerplaats van Restaurant De Tos aan de Roermondseweg.

Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM kun je hier vanuit de auto of met de fiets je aardbeitjes kopen al dan niet in de vorm van een smoothie, milkshake of met granola, ijs en/of slagroom. De Aardbeien Drive-in is open van 11.00 tot 19.00 uur. Meer info: https://www.facebook.com/Aardbeien-Drive-in-Weert-100521261626894/

Update
Door de grote toeloop is men door de voorraad heen en heeft men de drive-in zaterdag voortijdig gesloten.

Update 19.50u
De locatie is gewijzigd. De drive-in wordt vanaf zondag verplaatst naar de parkeerplaats van ijsboerderij ‘Gommers’ in Nederweert-Eind. Adres: (Eind 40, Nederweert-Eind).

Update 27 april

Let op! De locatie is gewijzigd. De Drive-in is vanaf 18 april verplaatst naar tankstation Roost op het adres: Venloseweg 1, Nederweert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie