Lekker de baan op bij TC Boshoven

Algemeen Corona Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) Vanochtend was het dan zover, na weken tegen een gesloten hek aangekeken te hebben mocht de jeugd van TC Boshoven weer de baan op. Het was lekker weer en dus kon er met veel enthousiasme weer worden gespeeld.

Met bijna 30 kinderen, konden ze weer in drie groepen op de baan op. Dat de extra regels van het RIVM, de KNTLB en de gemeente voor velen nog vreemd voelden was geen enkele reden voor welke vorm van discussie. Netjes werden de handen gewassen, bruikleen rackets ontsmet, in kleine groepjes het park betreden en verlaten en 1.5 meter afstand gehouden.

De kinderen hadden door het weken thuiszitten er misschien wel extra veel plezier in. Moeilijker was het voor de ouders die de kinderen alleen maar mochten brengen en halen tot aan de poort en daarmee het aanschouwen van de spelvreugde moesten missen. Maar ook hier werden alle afspraken netjes gevolgd.

Jeugd variërend van 6 tot 15 jaar waren aanwezig, waarbij ook opviel dat een groot aantal kinderen die geen lid van TC Boshoven zijn gezellig kwamen tennissen. Naast de drie spelbegeleiders was er een speciale Corona Coördinator aanwezig om ervoor te zogen dat alle richtlijnen netjes opgevolgd werden.

Een zeer succesvolle tennisochtend voor de jeugd. Aanmelden voor volgende week kan weer, voor alle jeugd (ook voor niet leden van TC Boshoven). Meer info op www.tcboshoven.nl.

Bekijk een ingestuurde bijdrage.
[nggallery id=’9252′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie