Brand bij bandenservicebedrijf

(Foto’s/video) De brandweer en politie zijn zondag rond 13.50 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Roermondseweg in Weert.

Bij een bandenservicebedrijf aan de Roermondseweg stond een een band in brand. De band stond tegen het bedrijfspand aan en zorgde voor flinke rookontwikkeling. De brand werd ontdekt door voorbijgangers.

De brandweer had de brand snel onder controle. Met hydraulisch gereedschap moest een poort van het pand worden geforceerd zodat men er zeker wist dat de brand niet naar binnen was doorgeslagen. In dat geval had het veel ernstiger kunnen aflopen. Desondanks raakte de buitenkant van het pand flink beschadigd.

De brand is vermoedelijk aangestoken. De politie is een onderzoek gestart en heeft ter plaatse getuigen gehoord. Heb jij iets verdachts waargenomen zondag? Bel dan met de politie via 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Video via Youtube

https://youtu.be/E4RarxytzXQ

X