RICK start met individuele lessen

Per 1 juni mogen culturele instellingen weer open. Daar is RICK heel blij mee. Wel moeten ze daarbij het maximum aantal bezoekers van 30 op locatie én de 1,5 meter afstand in acht nemen.

Intussen is RICK aan de slag gegaan met het toepassen van de coronamaatregelen. Er worden de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo bijvoorbeeld het hoofdgebouw aan de Wilhelminasingel alleen via de de hoofdingang te betreden en moeten de cursisten gebruik maken van een looproute. De uitgang van het gebouw is aan het St. Raphaelpad.

Groepslessen

Groepslessen blijven op dit moment in de huidige (digitale) vorm plaatsvinden. Dit is omdat ze nu nog niet de 1,5 meter afstand voor grotere groepen kunnen waarborgen. Vanaf het nieuwe schooljaar zijn ze hier wel op ingericht, zo meldt RICK.

Cursisten ontvangen na Hemelvaart persoonlijk bericht.