Tensor Turners naar buiten

Algemeen Corona Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) Zaterdagochtend was het dan eindelijk zover, de eerste buitentraining voor de heren van Tensor Turnen Weert was een feit. Het deed een beetje denken aan het officiële begin van het voorjaar, de eerste lentedag. Het moment dat de koetjes weer naar buiten mogen. Zodra de staldeuren open gaan, springen zij een gat in de lucht om de weide weer in te gaan. Dat gevoel heerste er bij de Tensor turners.

Omdat binnen trainen nog steeds geen optie was hadden de trainers en bestuur al weken achter de schermen gewerkt aan een plan hoe het turnen veilig en verantwoord naar buiten verplaatst kon worden. In de afgelopen dagen was dit plan goedgekeurd en kon er volgens de richtlijnen van NOC*NSF, de KNGU en de gemeente Weert weer getraind worden.

Het was gelukt, Tensor Turnen mag buiten gaan turnen, wat een goed bericht! De trainingen voor de wedstrijdgroep en recreanten zijn op maandag en zaterdag op het calisthenicspark op Molenakker.

Vanmorgen was het dan eindelijk zover, bij heel wat Tensor gezinnen stuiteren de mannen op en neer. Ze waren niet meer te houden want de langverwachte buitentrainingen gingen weer van start. Het calisthenicspark was door de creatieve Tensor trainers omgetoverd tot ware openlucht turnhal.

Alle heren welke zich vooraf hadden aangemeld mochten komen trainen. Iedereen hield zich voorbeeldig aan de vooraf gecommuniceerde afspraken zodat alles in goede banen liep. Ook de weergoden waren ons goed gezind, er waren alleen maar blije gezichten. Tensor kan terugkijken op een zeer geslaagde eerste buitentraining voor onze recreanten en wedstrijdturners. Dat geeft moed voor de toekomst in deze moeilijke corona tijd.

Bekijk een ingestuurde impressie gemaakt door Flitzer!.
[nggallery id=’9296′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie