Weert & Corona vanuit jouw ogen

De situatie rondom het coronavirus gaat de positieve kant op. De afgelopen maanden werd gekenmerkt door een achtbaan van emoties en onzekerheden. In een videoreeks genaamd ‘Weert & Corona’ probeerden we je een beeld te geven over de actuele ontwikkelingen in Weert.

In deze video’s kwamen voornamelijk specialisten en bestuurders aan het woord. Maar we willen nog een extra editie maken. Een editie over hoe de Weertenaren deze periode hebben ervaren. Hoe heb jij de afgelopen periode doorstaan? Wellicht heb je een foto die je met Weert wil delen. Een sprekende foto. Dat mag natuurlijk iets vrolijks zijn, maar misschien heb je een foto met een bepaalde boodschap of emotie die je graag met Weert wil delen.

Heb je een of meerdere foto’s die je wil delen voor een speciale video ‘Weert & Corona’? Stuur deze dan in via onderstaand formulier. Je kan ook gebruik maken van WeTransfer en de foto’s mailen / sturen naar [email protected] Beelden insturen via Facebook.com/Weertdegekste mag ook.

We zijn helaas nog niet door de coronacrisis heen, maar we hopen straks met de extra video nog een steun in de rug te geven. Dat hebben veel mensen nog altijd nodig en we hopen dat jij daar ook een bijdrage aan wil leveren.

Houd er rekening mee dat we, wanneer er veel beelden worden ingestuurd, een selectie maken van de inzendingen. Jouw beeld wordt uitsluitend gebruikt voor deze extra video van Weert & Corona. Heb je vragen? Stel ze gerust via: https://www.weertdegekste.nl/contact/

[gravityform id=”66″ title=”false” description=”false”]

Bekijk je dit bericht via de app van WdG? Stuur dan de beelden in via het tipformulier in de app.