Vrachtwagen met banden gekanteld

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn dinsdagochtend omstreeks 8.25 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval in Weert.

Op de Roermondseweg (N280) was een vrachtwagen met banden gekanteld. De chauffeur kwam met de schrik vrij. De vrachtwagen begon te zwenken nadat deze de stoeprand raakte bij het passeren van de rotonde bij de afrit A2.

De brandweer kwam ter plaatse en stelde de vrachtwagen veilig. Ook werd voorkomen dat er nog meer brandstof in de natuur / riool terecht zou komen. Er werd een lekzak onder de lekkende brandstoftank gelegd.

Het verkeer wordt om het ongeval heen geleid. Het kan zijn dat de weg tijdelijk wordt afgesloten voor bergingswerkzaamheden. Raadpleeg de verkeersinformatie mocht je later deze ochtend de weg op gaan.

Video via Youtube

https://youtu.be/VmaBXdFnFb8

[nggallery id=’9258′]