Accommodaties Punt Welzijn open

Goed nieuws voor gasten en huurders van het BeekCwartier, Keenter Hart en Buurtcentrum Moesel! Deze drie accommodaties van Punt Welzijn mochten op 2 juni hun deuren weer openen.

Nog wel onder de zeer strikte voorwaarden van het protocol voor heropening van buurthuizen en multifunctionele accommodaties. Zo zijn activiteiten in het kader van bewegen en samen muziek maken op dit moment nog niet toegestaan. Daaronder vallen onder andere koersballen, biljarten, gymles, yoga, kaartspelen, zingen in een groep en muziek maken op blaasinstrumenten in een groep.

In de maand juni mogen er maximaal 30 personen tegelijkertijd in een accommodatie aanwezig zijn (exclusief medewerkers). Zoals het er nu naar uitziet mag dit aantal vanaf 1 juli verhoogd worden naar maximaal 100 personen.

In de tijd dat de accommodaties gesloten waren, hebben de medewerkers en vrijwilligers niet stil gezeten. Er is opgeruimd, schoongemaakt én ingericht volgens de nieuwe richtlijnen. Zo heeft een vrijwilliger van het BeekCwartier het terras aangepakt met als resultaat een heerlijk terras waar je kan genieten van een kopje koffie. Mensen zijn overigens van harte welkom in het BeekCwartier voor de open inloop maar hiervoor geldt voorlopig wel: altijd eerst contact opnemen om te reserveren! Datzelfde geldt voor iedereen die een ruimte wil huren – of activiteit wil organiseren – in een van de drie genoemde accommodaties.

Voor vragen of reserveringen kunnen mensen contact opnemen met Punt Welzijn via het algemene telefoonnummer 0495-697900. Of neem contact op met de beheerder van een accommodatie. Gegevens zijn te vinden op www.puntwelzijn.nl onder ‘Meedoen (in de wijk)’.