Flinke wateroverlast na regenval

112 Algemeen Brandweer Weert 8 reacties 1 min. leestijd

Update 15.01u – (Foto’s/video) Op meerdere locaties in Weert is zondag wateroverlast ontstaan nadat het even flink had geregend. Voornamelijk vanuit de wijken Graswinkel, Groenewoud en Biest zijn veel hulpverzoeken binnengekomen.

De brandweer, stadstoezicht en politie zijn onderweg. De brandweer ondersteunt bij het wegpompen van het water en stadstoezicht en politie bij de wegafsluitingen.

Mocht je de weg opgaan, houd rekening met verkeersoverlast.

Ringbaan deels dicht

De tunnel onder het spoorwegviaduct aan de Ringbaan-Oost staat vol met water. Een auto is daar gestrand nadat deze door het water was gereden. De Ringbaan is afgesloten vanaf de kruising Maaseikerweg (bij Princen) tot aan de kruising Roermondseweg (bij de Gamma).

Overlast binnen

Naast wateroverlast op straat, zijn ook diverse panden vol gelopen met water. Zo stond er water in de kelder van het PSW gebouw aan de Coenraad Abelstraat en stond de vloer van sportschool Loods 37 blank.

Inmiddels is het water op veel plaatsen weer gezakt en zijn de straten weer begaanbaar aan het worden.

Video via Youtube

https://youtu.be/vB17gXB4ke0

[nggallery id=’9384′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
8 reacties