Katrien keumtj op bezeuk: Du Commerce

Algemeen Human interest Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

(Video) Ze is terug! Katrien mag terug op bezoek, maar dan wel op gepaste afstand. Samen met Jan, haar man en het poeske gingen ze onlangs weer op pad.

Afgelopen week gingen ze op bezoek bij Guido van Stadscafé Du Commerce. Die vlaai van Bakker Vries hadden ze daar verdiend na de grote verbouwing. Het café heeft er flink wat vierkante meters bij gekregen. Benieuwd? Bekijk de video.

Katrien bij jou op ‘bezeuk’?

Wil je Katrien ook graag uitnodigen voor een kopje koffie? Of wil je iemand verrassen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Dat mag voor van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea of misschien weet je een bijzonder initiatief dat verdient om in de positieve belangstelling te staan.

Katrien op WeertFM

Voor luisteraars van WeertFM is Katrien geen onbekende. Ze is elke zondag, zo ook deze middag, te horen tussen 13.00 en 14.00 uur op WeertFM. Luisteren kan via weertfm.nl of op je radio: FM 107.5 en 97.0, KPN 992, Ziggo 915, overige providers 3068.

Video via Youtube

https://youtu.be/NIbV6V5uHRM

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie