Hart onder de riem voor Tommie

Ingestuurde bijdrage

(Video) Dinsdag 2 juni. Een zomers warme dag bij een lekker blauw meer, de ideale setting voor een heerlijke dag. Helaas liep dan voor Tommie van Mierlo (17 jaar) anders af. Na een sprong van een steiger in ondiep water, kwam hij verkeerd terecht. Het resultaat hiervan is 2 gebroken nekwervels en interne bloedingen.

Tommie zal waarschijnlijk vanaf zijn nek verlamd zijn. Maar, net als zijn familie, geloven zijn vrienden erin dat Tommie hen gaat verrassen!

Om de familie van Tommie en Tommie zelf een hart onder de riem te steken, hebben ze als groep besloten ze te steunen op een typische Feyenoord manier: een pyro-actie. Kennissen en vrienden over heel Nederland kwamen hiervoor samen. Van Maastricht tot Assen(!) en het resultaat mag er zijn. Na een pyro actie van bijna 10 minuten hebben we met de geëmotioneerde familie een biertje gedronken en wat na verteld.

“Tommie, kameraad, strijder, blijf vechten maat! We blijven aan je denken en we blijven hoop houden dat je hier goed uit komt. “Familie en vrienden van Tommie blijf hoop houden. We wensen jullie nogmaals veel kracht toe in deze moeilijke tijd. Y.N.W.A❤️”, aldus de vriendengroep.

Ingestuurde video via Youtube

https://youtu.be/mIf-WgBPxag