Creatief alternatief Munttheater

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Munttheater

Vanaf 1 juni mogen ook theaters hun deuren openen. Wel voor maximaal 30 personen en op 1,5 meter van elkaar.

De reguliere professionele programmering kan helaas niet doorgaan, maar het Munttheater heeft een creatief alternatief en start vanaf 6 juni met de productie `OK OK’, een reeks minivoorstellingen waarin jij als bezoeker zelf de hoofdrol speelt.

“Vanaf de gedwongen sluiting kijken we al uit naar het moment waarop we de eerste bezoekers weer in het theater mogen ontvangen. Al is het in het klein, het is weer een begin en dat geeft veel positieve energie”, aldus Brigitte van Eck, directeur van het Munttheater. “Geen indrukwekkende decors, grote ensembles en pracht en praal, maar terug naar de kern: een klein groepje mensen dat bij elkaar komt en een bijzondere ervaring deelt.’

De voorstelling is vanaf zaterdag 6 juni een aantal weken lang te beleven. Tickets kosten € 12,50 inclusief consumptie uit de koelkast of de koffie-automaat van de artiestenfoyer. Gasten worden via de Artiesteningang aan het Patronaatsplein ontvangen.

De maatregelen in verband met corona worden strikt gevolgd. Zo gaan de scripts na elke voorstelling 72 uur in quarantaine en houden de deelnemers en medewerkers overal 1,5 meter afstand.

De kaartverkoop is gestart via www.Munttheater.nl/agenda

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie