Onvergetelijke verjaardag voor Benitto

Algemeen Human interest Weert 2 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Zaterdag werd Benitto Jansen uit Weert 50 jaar oud. Voor veel mensen is het dan gebruikelijk om een Abraham feestje te geven. Maar vanwege alle corona-maatregelen is dat niet mogelijk.

Benitto is terminaal ziek. Hij had uitgekeken naar deze verjaardag omdat het mogelijk zijn laatste verjaardag kan zijn en dat meteen ook een soort afscheid zou worden. Maar daar werd iets op gevonden zodat deze dag alsnog een onvergetelijk mooie dag werd.

De genodigden hadden zich verzameld op het kerkplein van Boshoven. Van daaruit vertrokken zo’n 20 auto’s in colonne naar de Pater van Den Bergstraat. Benitto kreeg bijzonder gezelschap van zijn schoonvader. Zijn schoonvader is herstellende nadat hij 5 weken uit een coma was ontwaakt. Dankzij de wensambulance Brabant kon de schoonvader van Benitto meegenieten van het feest en werd het ook voor hem een weerzien van de familie.

Benitto kreeg tal van felicitaties en cadeau’s vanuit de auto’s die door de straat reden.

Video via Youtube

https://youtu.be/LU7Fu8B7tY0

[nggallery id=’9386′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties