Zomersportweek voor de jeugd

Foto via Punt Welzijn

In de week van 13 t/m 17 juli organiseert Punt Welzijn een Zomersportweek. Een week vol met mogelijkheden voor kinderen van groep 3 t/m 8 om diverse sporten te beoefenen. Elke ochtend wordt er een nieuwe sportclinic aangeboden. De kosten voor iedere clinic is €1,-, contant te betalen op de dag zelf.

Alle clinics zullen in eerste instantie buiten plaatsvinden, als het te zijner tijd mogelijk is wordt de turnclinic in de naastgelegen zaal gegeven.

Het is verplicht om je in te schrijven voor de clinics, dit kan via de website tot 24 uur voor aanvang van de clinic (zie menu activiteiten, of kijk bij ‘ga direct naar’): https://www.puntwelzijn.nl/activiteiten/. De bevestigingsmail maakt de deelname pas definitief.

De landelijke, regionale en lokale richtlijnen worden voor, tijdens en na de activiteit gehanteerd. Hierdoor zijn ouders/verzorgers helaas niet welkom tijdens de activiteit. Start de zomervakantie sportief en kom samen met ons in beweging!

Flyer met het programma (PDF)

https://iwdg.nl/2ZhhHQs