Wegwijsboekje Weerter Minima Groep

(Foto’s) Met trots presenteerde de Weerter Minima Groep maandag haar tweede wegwijsboekje aan wethouder Martijn van den Heuvel.

Weerter minima bestaat grotendeels uit ervaringsdeskundigen en kennen als geen ander de effecten dat armoede met zich meebrengt. Met het boekje wil de Weerter Minima groep inzichtelijk maken bij welke lokale initiatieven mensen in armoede terecht kunnen. In het boekje staan contactgegevens van verschillende organisaties waar je met vragen terecht kunt. Het boekje is aangevuld met enkele kortingsbonnen.

Wil je ook een boekje ontvangen of ken je iemand die het boekje kan gebruiken, neem dan contact op via het emailadres: [email protected] Je kan uiteraard ook een bijdrage of helpende hand bieden aan de Weerter Minima groep, want “samen staan we sterker in Weert!”

Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina https://www.facebook.com/weerterminimagroep/ of stuur een email naar [email protected]