Lego workshops bij Bibliocenter

Wil jij ook een echte LEGO Master worden?

Wil jij ook een echte LEGO Master worden? Kom dan in de zomervakantie naar Bibliocenter Weert en doe mee met de Steengoed met LEGOTM workshops!

Van 16 juli t/m 20 augustus 2020 kun je bij Bibliocenter zes weken lang op donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur aan de slag met LEGO! Tijdens de workshops werk je aan een cool LEGO bouwproject.

Kruip in de huid van een echte ingenieur en bouw aan een LEGO project geïnspireerd door een technisch thema! Maak bijvoorbeeld een ruimtestation dat gekoppeld kan worden, ontdek de techniek van een pretpark, bouw een zweefmolen en onderzoek hoe je een stabiele toren kunt maken. 

Thema’s Steengoed met LEGOTM workshops

  • 16 juli – Machines; hoe werken takels, hefbomen en katrollen?
  • 23 juli – Torens; hoe bouw je een veilige toren mét een lift erin?
  • 30 juli – Kermis; ga aan de slag met je favoriete attractie.
  • 6 augustus – Dieren; bouw een machine in de vorm van een insect.
  • 13 augustus – Ruimte; maak een ruimteschip.
  • 20 augustus – Voertuigen; bouw een perfecte auto.

Na elke workshop krijg je een goodie en een take-homekaart mee voor thuis!
Wacht niet te lang met aanmelden, er zijn een beperkt aantal plaatsen. Deelname kan alleen na aanmelding op www.bibliocenter.nl/lego

Informatie

De workshops vinden plaats bij Bibliocenter in Weert en kosten €9,50 per workshop. De workshops zijn voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en worden verzorgd door Mad Science.

Voor vragen neem contact op met Bibliocenter via telefoonnummer 088-2432000. Je kunt natuurlijk ook je vraag stellen via het contactformulier op de website www.bibliocenter.nl of via de mail [email protected]

Bouw jouw eigen wereld