Politie zoekt eigenaren gestolen telefoons

Foto via: Politie Cranendonck

Maarheeze / Weert – De politie van Cranendonck heeft vrijdag 24 juli j.l. een verdachte aangehouden die in verband wordt gebracht met heling.

Bij de aangehouden verdachte werden vijf telefoons aangetroffen waarbij het vermoeden bestaat dat deze van diefstal afkomstig zijn. De telefoons zijn allemaal van het merk Samsung. De politie denkt dat enkele telefoons in Weert zijn gestolen, zo meldt de politie via de sociale media.

Ben jij de eigenaar van een van deze telefoons? Heb je nog geen aangifte gedaan? Dan is het van belang dat je het IMEI-nummer aan de politie doorgeeft zodat ze kunnen controleren of de telefoon van jou is.

Neem contact op via telefoonnummer 0900-8844 en vermeld het registratie nummer: 2020167379.