Man valt uit raam eerste verdieping en raakt ernstig gewond

Update – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 17.50 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie op Boshoven.

In een woning aan de Pastoor Rieterstraat was een persoon ernstig gewond geraakt. De situatie was zo ernstig dat een traumahelikopter uit Duitsland ter plaatse kwam. De helikopter landde op het parkeerdek van het SJG in Weert.

Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis in Weert gebracht waar de ingevlogen trauma-arts klaar stond om het medisch personeel van het SJG te ondersteunen. Na behandeling in het SJG is het slachtoffer per traumahelikopter naar een ander ziekenhuis gebracht.

Update

Een woordvoerder van de politie meldt dat er een man uit het raam van de eerste verdieping was gevallen. Hij is daarbij ernstig gewond geraakt. Er is geen sprake van een misdrijf.