‘Sport na School’ na zomervakantie weer van start

Foto via Punt Welzijn

Zin om lekker te bewegen en allerlei verschillende sporten uit te proberen? Doe dan mee aan Sport na School en kom er gelijk achter welke sport het beste bij jou past. Sport na school is het Sportkennismakingsprogramma van Punt Welzijn en één van de naschools sportactiviteiten die in het schooljaar 2020-2021 weer van start gaat.

Punt Welzijn stimuleert iedereen in Weert om het beste uit zichzelf te halen. Door in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk, werken we aan bestendige veranderingen voor nu en later.

In een jaar tijd maken kinderen kennis met 10 verschillende sporten. Kinderen kunnen zo een gerichte keuze maken die aansluit bij hun interesse en sportkwaliteiten. Er wordt intensief samengewerkt met de Weerter sportverenigingen.

Twee leeftijdsgroepen

Ze onderscheiden twee verschillende leeftijdsgroepen tijdens de sport na school lessen. De groepen 1 en 2 maken tijdens de lessen met name kennis met de grondvormen van bewegen die aansluiten op de desbetreffende sport. De groepen 3 tot en met 6 gaan tijdens de lessen al meer in op techniek en tactiek van de sport.

Locaties

De lessen Sport na School worden gegeven op drie locaties in Weert: gymzaal Markeent, Sporthal Boshoven en Sporthal Aan de Bron.

De groepen 1 en 2 kunnen op dinsdag terecht in sporthal Aan de Bron en gymzaal Markeent. Op de donderdag kunnen de kleuters bewegen in Sporthal Boshoven. 

De lessen voor de groepen 3-6 vinden plaats op maandag en donderdag in gymzaal Markeent en op donderdag in sporthal Aan de Bron en sportzaal de Grenslibel in Stramproy. 

Alle lessen worden gegeven van 15.30 uur tot 16.30 uur, met uitzondering van dinsdag Markeent. Deze les is van 15.00-16.00 uur. In de schoolvakanties is er geen Sport na School.

Bijdrage

Voor de lessen wordt een bijdrage gevraagd. Aanmelden kan gedurende het hele schooljaar. Deelname aan het hele schooljaar kost 60 euro. Bij opgave voor 1 september 2020 geldt een korting van 5 euro.

Inschrijven

De lessen gaan vanaf 7 september 2020 van start. Schrijf je snel in! Voor meer informatie en het inschrijfformulier kijk je op www.puntwelzijn.nl  

Je kunt ook contact opnemen met Debbie Wismans, combinatiefunctionaris en coördinator naschoolse activiteiten. Telefoon: 0495-697900 of per email [email protected]