Zomer Dal Dagkaart in augustus voor Limburgse bussen en treinen

Voor alle thuisblijvers en toeristen in Limburg heeft Arriva in de maand augustus de Zomer Dal Dagkaart Limburg. Daarmee kun je één dag onbeperkt door Limburg reizen met bus en trein in de daluren, voor maar € 7,50. De kaart is online te koop van 1 t/m 31 augustus 2020 en steeds één dag geldig voor max 3 reizigers.

Op één Zomer Dal Dagkaart Limburg kunnen minimaal één en maximaal drie personen reizen, waarvan maximaal één volwassene en twee kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis en kunnen dus zonder vervoerbewijs mee.

De Zomer Dal Dagkaart Limburg is geldig:

  • In alle reguliere stads- en steekbussen in Limburg: van maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en in het weekend de hele dag.
  • In de Arriva treinen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur/van 18.30 tot 6.30 uur en in  het weekend de hele dag.

De Zomer Dal Dagkaart Limburg koop je van 1 t/m 31 augustus 2020 als e-ticket via de webshop op arriva.nl/zomerdaldagkaartlimburg.

Extra maatregelen

Sinds 1 juli is iedereen welkom in het OV, ook voor een dagje uit. Arriva heeft daarvoor extra maatregelen getroffen. Zo besteden we extra aandacht aan de schoonmaak en vragen we reizigers niet voorin, maar achter in te stappen. Verder geldt dat reizigers wordt gevraagd om bij de halte, maar ook bij het in- en uitstappen, onderling afstand te houden; de drukte te mijden en is het verplicht om in het ov een (niet-medisch) mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar).

Vooruitplannen

Je hele reis, van deur tot deur, kun je vooraf plannen via de reisplanners. Tips voor leuke uitstapjes staan op oppadmetarriva.nl.