Big Bazar keert terug in Weert en vestigt zich op Leuken

In het pand was voorheen fietsenzaak Hans Struijk gevestigd

Winkelketen Big Bazar keert terug in Weert. Binnenkort zullen zij zich vestigen in het winkelcentrum van Leuken, zo meldt Saelmans Bedrijfsmakelaardij.

Big Bazar was tot een enkele jaren geleden gevestigd in de Stationsstraat. De keten besloot om te vertrekken uit Weert, maar heeft nu een locatie op het oog gekregen waar ze weer toekomst in zien.

De winkel komt in het pand waar voorheen Fietsenzaak Hans Struijk in was gevestigd. Na het faillissement van de fietsenzaak kwam het pand leeg te staan en werd het soms gebruikt als pop-up store. Nu krijgt het pand, dat een oppervlakte van ongeveer 643 m2 beslaat, weer een definitieve invulling.

Over Big Bazar

Het assortiment van Big Bazar is breed en bestaat onder andere uit: schoonmaakspullen, alles voor het huishouden, drogisterij- en persoonlijke verzorgings-artikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires, maar ook decoratie, snoep en chocolade. Het assortiment wisselt snel en wordt zeer regelmatig vernieuwd. Extra aantrekkelijk is dat je bij Big Bazar altijd bekende A-merken kunt kopen voor de laagste prijs.