Laatste weken voor Big Bazar in Weert

De winkel Big Bazar in de Stationsstraat gaat sluiten. De vaste klanten wisten het al, want de leegverkoop is reeds gestart.

Maar gaat de discounter verhuizen naar een ander pand in Weert? “Nee, er zijn momenteel geen plannen voor het openen van een nieuw filiaal in Weert”, zo laat een woordvoerder van Big Bazar weten. Medio september 2018 zal de Big Bazar definitief vertrekken in Weert.

Blokker concern

Voorlopers van de Big Bazar in de Stationsstraat zijn het Hollands Handels Huis en Xenos, allemaal winkels van het Blokker concern. Blokker verkeert al enige tijd in zwaar weer. Dochteronderneming Big Bazar stond in de verkoop en de huidige directeur vertrekt per 1 september. De verkoop van Big Bazar is even uitgesteld om orde op zaken te stellen, zo meldde RTLZ vorige week.

Korting

Grote concurrent van de Big Bazar is de Action. Daar kun je als Weertenaar nog altijd terecht voor je koopjes. De komende weken kun je nog profiteren van de leegverkoop. Momenteel geldt er een korting van 25% op alle producten in de winkel.