Brug over Maas bij Roermond komend weekend dicht

Roermond – Ben je van plan om komend weekend een bezoekje te brengen aan Roermond? Houd dan rekening met extra vertragingen en een afsluiting.

De aannemer gaat de rijbanen op de Louis Raemaekersbrug (eerder Maasbrug) opnieuw inrichten. De Louis Raemaekersbrug is in het weekend van 14 t/m 17 augustus helemaal dicht voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers, scooters, bromfietsers en brommobielen kunnen de brug wel blijven gebruiken.

Voorbereiding

De werkzaamheden worden uitgebreid voorbereid, zodat de aannemer in één weekend de hele brug opnieuw kan inrichten. Ze halen de resterende barriers weg en plaatsen een tijdelijke rijbaanafscheiding. Een complete afsluiting vraagt wat van de omgeving. Daarom hebben ze gekozen voor een weekend middenin de zomervakantie. Zo zorgen ze voor zo min mogelijk hinder. Na het weekend van 14 t/m 17 augustus worden de definitieve rijbaanafscheidingen teruggeplaatst. Dit doen ze waarschijnlijk in de nachten.

Kijk regelmatig de website www.n280verbindtroermond.nl voor de meest actuele informatie.